Studio K Inrednings profilbild

Studio K Inredning

Om oss

Inredningsdesign med fokus på harmoniska och tidlösa inredningar. Får du inte till den där känslan du är ute efter? Eller saknar tiden? Vi hjälper dig gärna att skapa ditt drömhem oavsett om det gäller en mindre förändring i ett rum eller inredning av en hel bostad. Vi är utbildade inredare och arbetar med allt från rådgivning till planering av större projekt. I vårt nätverk finns duktiga hantverkare och leverantörer och på så sätt kan vi erbjuda en komplett tjänst. Välkommen att kontakta oss!

Tjänster som erbjuds:

Badrumsdesign, Barnrumsdesign, Design av arbetsrum, Design av babyrum, Design av lekrum, Design av matsal, Design av trappa, Design av tvättstuga, Design och konstruktion av uterum, Feng Shui, Färgkonsultation, Förminskning av husyta, Garderobsdesign, Home Staging, Hållbar design, Högtidsdekorationer, Inköp av möbler, Inredningsdesign, Inredningsfotograf, Källardesign, Köksdesign, Köksrenovering, Ljusdesign, Planlösning, Planritningar, Projektledning, Rumsplanering, Sovrumsdesign, Specialanpassade mattor, Utrensning, Vardagsrumsdesign

Område för tjänster

Stockholm, Östermalm, Kungsholmen, Södermalm, Norrmalm, Bromma, Solna, Sundbyberg

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

7 idéböcker

Tillbaka till navigering
11866
Stockholm
Sverige
Typisk jobbkostnad 5 000 - 50 000 kr
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.