Stylingfabrikens profilbild

Stylingfabriken

Om oss

Hej och välkommen hit! Stylingfabriken är ett styling- och inredningsföretag som älskar att få jobba med inredning i både privata och offentliga miljöer. Att få jobba i det kreativa för att få något som är bra till något ännu bättre, är en viktig del i mitt arbete. För mig som driver Stylingfabriken är det också oerhört viktigt att kunderna känner sig trygga och omhändertagna från starten tills det att projektet är slutfört. Varje uppdrag är ett unikt uppdrag. Vill du titta på bilder från tidigare stylingar kan du göra detta under Projekt. Funderar du över något är det bara att höra av dig!

Tjänster som erbjuds:

Badrumsdesign, Barnrumsdesign, Design av arbetsrum, Design av babyrum, Design av lekrum, Design av matsal, Design av tvättstuga, Design av vinkällare, Design och konstruktion av uterum, Feng Shui, Färgkonsultation, Förminskning av husyta, Garderobsdesign, Home Staging, Hållbar design, Inköp av möbler, Inredningsdesign, Källardesign, Köksdesign, Köksrenovering, Ljusdesign, Måttanpassade persienner & rullgardiner, Planlösning, Platsbyggd mediamöbel

Område för tjänster

Göteborg

Expertinformation:

Instagram : @stylingfabriken mail: hej@stylingfabriken.com Telefon: 0704 - 79 45 83 Houzz: Stylingfabriken GÖTEBORG

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

3 idéböcker

Tillbaka till navigering
Göteborgsvägen 89
431 30
Göteborg
Sverige
Typisk jobbkostnad 1 500 - 30 000 kr
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.