I Vackra Hem är vi den kreativa samarbetspartnern för mäklare, privatpersoner och företag. Med känsla för heminredning, interiör och styling ser vi till att din bostad når sin fulla potential baserat på dina visioner och vår kompetens. Vi är flexibla i vår utformning, uppdaterade enligt trender och sympatiska gällande dina önskningar. Vi gör alltid vårt yttersta för att uppnå bästa resultat. Med bred erfarenhet av olika karaktärer på de jobb vi utfört har vi byggt upp en mångsidig kunskap samt kundkrets. Vi gör allt att för att förenkla din bostadsförsäljning, såväl som att skapa ditt nya hem, ditt kontor eller den plats där du behöver kreativ inspiration. Service, kommunikation och bekvämlighet för dig är vårt jobb, passion och högsta prioritet.
Tjänster som erbjuds:

Design av arbetsrum, Design av babyrum, Design av lekrum, Design av matsal, Färgkonsultation, Home Staging, Högtidsdekorationer, Inköp av möbler, Inredningsdesign, Planlösning, Rumsplanering, Sovrumsdesign, Vardagsrumsdesign

Område för tjänster

Jönköping, Jönköpings Kommun, Jönköpings län, Småland, Kalmar län

1 projekt för Vackra Hem
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.