Vass Inredning är ett företag som hjälper dig att skapa ett harmoniskt och ombonat hem med välkomnande känsla, kanske inför en försäljning eller om man behöver hjälp att förnya hemmet. Vi strävar efter att tillsammans med dig lyfta fram din bostads bästa egenskaper på ett lustfyllt och kreativt sätt. Målet är att ta fram lösningar som kanske till och med sträcker sig utanför dina egna inredningsdrömmar. Inför försäljning handlar det givetvis mest om att skapa ett hem som spekulanterna kan se sig själva i. Gör man detta rätt kan man öka slutpriset med 10 – 15 % och ibland mer. Och då är det ju bara att börja räkna.

Tjänster som erbjuds:

Badrumsdesign, Barnrumsdesign, Design av arbetsrum, Design av babyrum, Design av lekrum, Design av matsal, Design av tvättstuga, Design av vinkällare, Färgkonsultation, Garderobsdesign, Home Staging, Inköp av möbler, Inredningsdesign, Källardesign, Köksdesign, Köksrenovering, Ljusdesign, Planlösning, Rumsplanering, Sovrumsdesign, Utrensning, Vardagsrumsdesign

Område för tjänster

älta

Utmärkelser:

Diplomerad Inredare och Homestylist Diplomerad produktionsledare

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.