Spiscenter ABs profilbild

Spiscenter AB

Om oss

SPISCENTER AB - 1988 Företaget startades under namnet Hemspecialisten i Örebro, med inriktning på försäljning av kaminer och spisar. - 1991 Blev vi Tulikivi Champion i Sverige. - 1994 Bytte namn till "Spiscenter AB". Flyttade från innerstan och ut till Hjälmarberget. Blev en av Sveriges största utställare av täljstensugnar. - 1995 Utvecklade LP-Kaminen, som är vår egen produkt. - 1997 Blev vi Tulikivi champion i Sverige för andra gången. - 2001 Vår första återförsäljare i Tyskland (Polarlux). - 2002 Vår första återförsäljare i Norge (Varmesenter AS). - 2004 Fick vi argenturen på Sideros vedspisar och eldstäder - 2004 Fick vi argenturen på Lacunza vedspisar och eldstäder - 2012 Levererade vi den största täljstensugnen i Sverige på hela 10ton - 2012 Blev vi Tulikivi champion i Sverige för tredje gången. - 2014 Blev vi Tulikivi champion i Sverige för fjärde gången.

Tjänster som erbjuds:

Montering av eldstäder samt skorstenar. Murning av spiskåpor, murspisar och skorstenar. Renovering samt ommurning av skorstenar. Renovering av kaminer och vedspisar.

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Omdömen

Du kan skriva det första omdömet för Spiscenter AB
Välj ditt betyg
Tillbaka till navigering
705 91
Örebro
Sverige
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.