Spisdoktorns profilbild

Spisdoktorn

Om oss

Välkommen till Spisdoktorn Brasvärme Sthlm VAD HAR VI SOM INTE ANDRA ERBJUDER ? Vi har - Unikt designade spisar och kaminer i stor utställning. Vi har - Ett brett utbud och mångårig kunskap. Vi har - Gratis konsultation till Dig som är kund hos oss. Vi har - Ved- och eldningsskola. Vi har - Samarbete med fantastiskt duktiga hantverkare. Vi har - Samarbete med kompetent besiktningsföretag. Vi har - Samarbete med Arkitekter och Designer. OM OSS Jag som driver Spisdoktorn Brasvärme STHLM heter Lena Styfberg. Snart 30 år har jag verkat i branschen på olika sätt. Det va en gång...... jaa det har runnit mycket vatten under dessa år. * 10 år har jag arbetat på sotarkontor och har där lärt mig mycket om eldstäder, funktion samt regler. * Nyfiken och vetgirig har jag frågat och ifrågasatt i alla år. * Jag har arbetat som hantlangare till en murare och kakelugnsmakare. * Har vetskap om vad man kan göra och vad man får göra. * Brukar ha vedskola, för bränslet är A och O när man eldar med ved. * Jag anlitas ofta som konsult när man ska hitta lösningar på sk problem. * Kundens bästa är viktigast för mig. * Jag kanske har åsikter om ditt val men har ditt bästa i åtanke. * Jag finns för dig även efter ditt köp, det ska kännas tryggt för dig.

Tjänster som erbjuds:

Installation av eldstad, Installation av elektrisk eldstad, Installation av pelletskamin, Installation av vedspis, Konstruktion av eldstad utomhus, Plattsbyggda eldstäder, Reparation av eldstad, Reparation av skorsten, Reparation av vedspis, Skorstensbesiktning

Område för tjänster

Täby, Vallentuna, Österåker, Vaxholm, Norra Stockholm, Sollentuna, Bromma, Danderyd, Stocksund, Sigtuna, Norrtälje

Expertinformation:

Jag kan kalla mig för specialist inom yrket. Efter över 30 år i branschen både praktiskt och teoretiskt och med 10 år på Sotarkontor så känner jag mig trygg i vad jag kan erbjuda Dig som kund. Ställ gärna frågor, jag bjuder gärna på min kunskap.

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

2 idéböcker

Tillbaka till navigering
187 66
Täby
Sverige
Typisk jobbkostnad 200 - 160 000 kr
Allt från reservdelar till spisar till hela kompletta lösningar där vi är med från tanke till eldning. Ta gärna del av vår kunskap och över 30 års erfarenhet.
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.