Brösarpkökets profilbild

Brösarpköket

Om oss

Vi är ett familjeföretag som levererat kök, utbytesluckor och garderobslösningar i närmare 30 år. Vi håller hög kvalité rakt igenom till bra priser! Köket är hemmets hjärta och vi vet att perfektion ligger i dom små detaljerna. Vår styrka som leverantör är att utöver ordinarie sortiment kan köket, utbytesluckorna samt garderoberna anpassas i både färg, form och storlek. Du som kund har möjligheten att måttbeställa både utbytesluckor och skåp och få en unik färg på ditt kök, utbytesluckor eller garderober som bidrar till din personliga stil och kvalité. Vi erbjuder moderna och traditionella kök, utbytesluckor och gardrobslösningar av högsta kvalité, lång livslängd och smarta lösningar. Vi har även ett brett utbud av bänkskivor, vaskar, kranar, handtag och vitvaror. Tillsammans kan vi skapa ert drömkök och tillverka stommar och luckor efter era mått i valfri kulör till standard priser. Vi erbjuder även stommar och luckor mm. till tvättstugan hallen eller källaren. Bygg vad du behöver med våra produkter, alla mått och färger erbjuds, bara fantasin som sätter gränserna!

Tjänster som erbjuds:

Försäljning av köksfläkt, Installation av kök, Konstruktion av utomhuskök, Köksdesign, Köksrenovering, Montering av bänkskiva, Montering av skåp, Montering av stänkskydd, Planlösning, Platsbyggda bänkskivor, Platsbyggda köksskåp, Platsbyggda skåp, Platsbyggt skafferi, Renovering av skåpsluckor, Reparation av skåp

Område för tjänster

Skåne län, sverige

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Omdömen

Du kan skriva det första omdömet för Brösarpköket
Välj ditt betyg
Tillbaka till navigering

1 idébok

Kontakta Brösarpköket
Norrafältvägen 13
271 98
Ystad
Sverige
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.