Frounberg’s Malmös profilbild

Frounberg’s Malmö

Om oss

HOS FROUNBERGS HANDLAR DET MER ÄN ATT BARA SÄLJA KÖK För oss är helheten viktigt, att design, kvalité och alla detaljer hänger ihop. I förhållande till våra konkurrenter använder vi i genomsnitt dubbelt så mycket tid på varje kund. Frounberg’s är din garanti på ett perfekt resultat och en bra upplevelse. Vi är inte som de flesta andra i branschen beroende av bara en leverantör. Vår långa erfarenhet i köksbranschen har lärt oss att det finns bättre alternativ än de klassiska nordiska köksproducenterna. Vi arbetar därför bara med de leverantörer som erbjuder det bästa av design, kvalité och service. Vårt val av leverantörer ger oss också branschens absolut bredaste sortiment. Alltid till det rätta priset men aldrig på bekostnad på kvalitén! Välkommen till Frounberg’s visioner. Frounberg's hittar du i Malmö med två butikker och i Halmstad Läs mer om våra leverantörer och inspireras av branschens i särklass snyggaste design.

Tjänster som erbjuds:

3D-rendering, Badrumsrenovering, Betonggolv, Försäljning av köksfläkt, Hemrenovering, Konstruktion av utomhuskök, Köksdesign, Köksrenovering, Ljusdesign, Montering av bänkskiva, Montering av skåp, Montering av stänkskydd, Planlösning, Platsbyggda badrumsmöbler, Platsbyggda bänkskivor, Platsbyggda köksskåp, Platsbyggda skåp, Platsbyggt skafferi, Reparation av bänkskiva, Reparation av skåp, Specialanpassad klädkammare

Område för tjänster

Malmö

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering

Omdömen

Du kan skriva det första omdömet för Frounberg’s Malmö
Välj ditt betyg
Tillbaka till navigering

1 idébok

Kontakta Frounberg’s Malmö
Hyllie Allé 27-29
215 33
Malmö
Sverige
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.