Nepas Kök & inredning ABs profilbild

Nepas Kök & inredning AB

Om oss

TIDERNA FÖRÄNDRAS, MODET VÄXLAR OCH NYA SYNSÄTT PÅ BOENDET GÖR SIG GÄLLANDE I synnerhet svenska formgivare har utvecklat ett fullkomligt nyskapande kökskoncept som har lett till ökade ergonomiska och funktionella variationsmöjligheter. Det är numera fritt fram för var och en att använda köket på sitt sätt, tack vare detta innovativa multifunktionskoncept. Numera ser Nepas designers köket som ett nytt sorts rum, dock utan att för den skull kompromissa angående kvalitet, tillförlitlighet och praktiska lösningar.

Tjänster som erbjuds:

3D-rendering, Badrumsrenovering, Byggnadsskisser, Försäljning av köksfläkt, Köksdesign, Köksrenovering, Montering av bänkskiva, Montering av skåp, Montering av stänkskydd, Planlösning, Platsbyggda badrumsmöbler, Platsbyggda bänkskivor, Platsbyggda köksskåp, Platsbyggda skåp, Specialanpassad klädkammare, Hemrenovering

Område för tjänster

Stockholm

Tillbaka till navigering

Projects

Tullinge, Stockholms län, Sverige

Kök Nepas Haninge

3 foton
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

1 idébok

Tillbaka till navigering
Kontakta Nepas Kök & inredning AB
Frejgatan 20
11349
Stockholm
Sverige
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.