Edelströmska Galleriets profilbild

Edelströmska Galleriet

Om oss

Vi säljer grafisk konst som passar det medvetna hemmet, i små upplagor om 400 st i storlekarna 70x100 och 50x70 cm. I formatet 50x70 cm är upplagan 500 st. Vi väljer ut konst som vi tror kommer att passa in i hemmets eller kontorets inredning. Konstnärerna vi jobbar med är inte alltid traditionella konstnärer. De kan ha andra jobb inom kreativa yrken som art directors, formgivare, arkitekter, fotografer. Det de har gemensamt är att de vill göra vacker konst. Konst som förgyller, förhöjer upplevelsen av ett hem eller en arbetsplats. Motiven är ofta grafiska med former som hittar sin inspiration inom arkitektur, mode, reklam, musik, foto, modern konst, samtidsfenomen, dåtidsfenomen etc.

Tjänster som erbjuds:

Konst, Prints, Tavlor, Väggkonst,

Område för tjänster

Vi skickar konst över hela världen

Utmärkelser:

Publicerad i allt från tidningar som Svenska Dagbladets A Perfect Guide till Residence till kända bloggar som tex Scandinavian Homes och Ce

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering

Omdömen

Du kan skriva det första omdömet för Edelströmska Galleriet
Välj ditt betyg
Tillbaka till navigering

1 idébok

Tillbaka till navigering
Kontakta Edelströmska Galleriet
11233
Stockholm
Sverige
Typisk jobbkostnad 790 - 1 090 kr
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.