Made by Steel - Skapat av Ståhls profilbild

Made by Steel - Skapat av Ståhl

Om oss

Jag arbetar brett inom konst och hantverk. Allt från bildkonst till heminredning och konsthantverk för trädgård. Måleri i akryl, olja och akvarell, även teckning i olika tekniker och illustrationer. Screentryck inom bildskapande och även textilt. Konsthantverk i metall i b.l a rostfritt och koppar för hem och trädgård. Arbetar även med med smyckesdesign och smyckessmide. Made by Steel - Skapat av Ståhl, Butik & Ateljé Lena Ståhl har funnits sen juni 2013 och är ett företag under uppbyggnad och expansion med säte, ateljé och butik i Wadköping, Örebro. Egen produktion och försäljning. 100% hantverk och unikt. Specialbeställningar utföres.

Tjänster som erbjuds:

Bildkonst, konsthanterk i metall, trädgårdsdekorationer, inredning, design, illustrationer, skulptur, smyckessmide och design.

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering

Omdömen

Du kan skriva det första omdömet för Made by Steel - Skapat av Ståhl
Välj ditt betyg
Tillbaka till navigering

1 idébok

Tillbaka till navigering
Kontakta Made by Steel - Skapat av Ståhl
70215
Örebro
Sverige
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.