Penciptas profilbild

Pencipta

Om oss

Mitt företag tillverkar prydnads- och bruksföremål av skräp. Att göra konstverk av skräp är en internationell trend och att starta en kommersiell produktion baserad på i stort sett samma grundläggande tanke som ligger rätt i tiden. Min tanker är att ge människor möjlighet att tjäna pengar, i egna produktionsföretag eller enskilt och att sysselsätta människor som f.n. är arbetslösa och saknar tillgångar samt ge dem möjlighet att tjäna pengar. Jag tänker alltså att i större skala än vad som f.n. sker inom ramen för olika konstprojekt, genom att ta det första stegen mot att skapa en verksamhet som omvandlar skräp till konst- och bruksföremål som människor köper för att de är vackra, funktionsenliga och dessutom gör en insats för miljön, men även socialt för de människor som engageras för tillverkningen.

Tjänster som erbjuds:

Produkt designer inom inredning och mode

Område för tjänster

Belysningskonst, heminredning, förvaring

Utmärkelser:

Bunka Fashion School, Singapore i 1991-1994 Professional diploma dress making course Utbildning i design, industriell klädtillverkning och brukning av material

Expertinformation:

Jag är utbildad som designer inom textil och industriell tillverkning genom en modeskola i Singapore.

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

4 idéböcker

12461
Bandhagen
Sverige
Typisk jobbkostnad 300 - 3 000 kr
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.