Lykkans Designträdgårdars profilbild

Lykkans Designträdgårdar

Om oss

Lykkans arbetar med trädgårdsdesign och trädgårdsplanering i privata trädgårdar. Lykkans levererar ritningar i 3D för bästa visualisering av trädgården. Vi arbetar både i stora och mindre projekt, behöver du hjälp med placering av poolområde och Attefall, bygger du helt nytt och börjar från början eller vill du utveckla och förnya en äldre trädgård. Som trädgårdsarkitekt tittar jag på omgivningen och platsens förutsättningar, samt fastighetens design och formspråk. Vilka är ni som bor där och vilka era behov är. Tillsammans går vi genom behov och önskemål inför en ny design. Jag har en helhetssyn och ser till att trädgården får en bra grundstruktur. Med harmoni och balans ser din trädgård bättre ut. Med min unika kombination av kompetenser och många års erfarenhet av att skapa rum och miljöer, hjälper jag dig att så att din trädgård passar dig och dina behov.

Tjänster som erbjuds:

3D-rendering, Design av poolområde, Design av uteplats, Landskapsdesign, Landskapskonstruktion, Landskapsplanering, Trädgårdsdesign

Område för tjänster

Lund, Skåne

Expertinformation:

Med min bakgrund som dekoratör, kommunikatör och inredningsarkitekt med intresse för ljusdesign, och numera även trädgårdsarkitekt med trädgårdsmästarutbildning och trädgårdsanläggning. Jag är medlem i Svenska Trädgårdsdesigners förening.

Tillbaka till navigering

18 projekt

Lomma, Skåne län, Sverige

Villaträdgård i Lomma

8 foton
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

1 idébok

Tillbaka till navigering
226 48
Lund
Sverige
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.