SNITSIG hjälper dig att gestalta den unika utemiljö du drömmer om. Med hjälp av erfarenhet, gedigen kunskap och goda idéer på estetiska lösningar lotsas du förbi vanliga, dyrköpta misstag. Vi förenar form och funktion och lägger stor vikt vid utformning av detaljer och val av material. Du väljer stilen och ambitionsnivån och SNITSIG ser till att du kan nå målet. SNITSIG vänder sig till privata kunder, företag, bostadsrättsföreningar samt kommuner och åtar sig såväl stora som små uppdrag i stad och landskap. Verksamhetsområdet är i första hand Skåne och södra Halland med bas i Viken, norr om Helsingborg, och vi har funnits sedan 2005. SNITSIG Trädgård & Landskap AB är efter granskning av Svenska Trädgårdsdesigners Förening den första godkända trädgårdsarkitekten i Skåne, samt godkänd av RST, Riksförbundet Svensk Trädgård, som auktoriserad trädgårdsdesigner. Spetskompetensen ligger i grön formgivning, växt- och materialval samt växtkomposition utifrån platsens förutsättningar. SNITSIG har universitetsutbildad personal – Landskapsingenjör- med kompetens att formge / projektera, anlägga och sköta grön miljö. Se gärna landskapsingenjor.com. Företaget har F-skattsedel och ansvarsförsäkring. Önskar ni få hjälp med anläggning förmedlar SNITSIG gärna kontakter samt åtar sig projektledning.

Tjänster som erbjuds:

Professionell grön rådgivning – Formgivning - Detaljerade helhetslösningar för er utemiljö. Med lyhördhet, kunskap och känsla för stil utvecklar jag dina visioner så att det blir estetiska och genomförbara projekt. Välkommen!

Område för tjänster

Götaland. Skåne samt södra Sverige upp t.o.m. Göteborgsområdet med bas i Viken / Höganäs. Skåne-Tranås

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.