Wep Design ABs profilbild

Wep Design AB

Om oss

Vi värdesätter våra kunder högt samt våra medarbetare. Vi arbetar aktivt för att upprätthålla en god kundkontakt under arbetets gång men även efter utfört arbete. Vi kommer alltid eller ringer på avtalad tid eftersom det är viktigt för oss att ni är känner er trygga med valet av oss. Vi har många återkommande kunder och lämnar naturligtvis referenser på tidigare arbeten.

Tjänster som erbjuds:

Fasadmålning, Färgborttagning, Högtryckstvättning, Måla om skåp, Målning, Målning av dörrar, Målning invändigt, Reparation av gips, Takmålning, Tapetborttagning, Tapetsering, Texturmålning, Väggmålning

Område för tjänster

Johanneshov

Expertinformation:

Letar du efter en seriös målerifirma som gör det där lilla extra för att du ska bli 110% nöjd? Då har du kommit rätt! Vi utför alltid arbetet inom avtalad tid och arbetar endast med kvalitetsprodukter för vi vet hur viktigt det är för våra kunder att känna trygghet med det arbete vi utför.

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Omdömen

Du kan skriva det första omdömet för Wep Design AB
Välj ditt betyg
Tillbaka till navigering

1 idébok

Kontakta Wep Design AB
Thunbergsgatan 33
12137
Johanneshov
Sverige
Det är svårt att lämna ett pris på ett arbete som man inte har sett eftersom alla rum är olika och kräver olika typer av underarbete. För sätta ett pris och lämna offert kommer vi ut till er för att komma överens om vad ni vill ha gjort. När vi har kommit överens om vad som behöver göras skickar vi en offert till er som gäller i tre månader från det datum som den skrevs. Det är självklart kostnadsfritt !
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.