Eft. Franklins Tapetserareverkstads profilbild

Eft. Franklins Tapetserareverkstad

Om oss

Eft. Franklins tapetserare verkstad är sista verksamhet som lever efter Franklin & Co lags ner på 70-talet. Franklin & C:o AB startades i slutet av 1800-talet i Helsingborg. På Franklins såldes och tillverkades möbler av kärlek, passion och känsla. Förutom möbelaffären hade Franklin & C:o egen tapetserareverksamhet och levererade även möbler till vårt kära kungahus. Möbelaffären lades ner på 1970-talet ment. Franklins tapetserareverkstaden fortsatte vara aktiv och lever än idag. Vårt främsta mål är att ta vara på och rädda det som kan räddas inom kvalitetsmöbler och på det viset bidrar vi även till bättre miljö och mindre utsläpp. År 2010 blev vi aktiva över hela Sverige med specifika mål som bl a omklädsel av den älskade Laminostolen av Yngve Ekström. Det nya projektet, är mer knutet till vår mest väldkända möbeldesigner, Bruno Mathsson. Idag har vi som främsta mål är att erbjuda omklädsel av kuddsatser till Bruno Mathssons möbler, till bästa möjliga pris och på det viset förlänga möblernas liv. Med stolthet fortsätter vi med Karl Erik Franklins vision: att bevara svenska kvalitetsmöbler på världsklassnivå.

Tjänster som erbjuds:

Möbelreparering, Möbelreparation, Reparation av möbelklädsel, Specialanpassade möbler, hantver, möbler, dux, jetson

Område för tjänster

lidingö, stockholm , göteborg, malmö,, jönköping , halmstad , kiruna, Nora bergsförs., sverige, Norderö

Utmärkelser:

Norden bästa

Expertinformation:

Välkommen Välkommen till Franklins Tapetserarverkstad, vi är ett gammal företag med stor erfarenhet på omklädsel av kvalitets möbler. Vi er specialister på omklädsel av: Dux, Bruno Mathsson, Norell, Bröderna Andersson, Carl Malmsten, Swedese, Jio möbler, KA Roos möbler.

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Omdömen

Du kan skriva det första omdömet för Eft. Franklins Tapetserareverkstad
Välj ditt betyg
Tillbaka till navigering

1 idébok

Tillbaka till navigering
Bodalsvägen 14 181 36 Lidingö.
bodalsvägen 14
18136
lidingö
Sverige
Typisk jobbkostnad 2 900 - 20 000 kr
Kuddsats till: Jetson från 4.900 kr. Pernilla 69 från 7.800 kr.
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.