Lilla Tapetserarverkstan i Upplands Väsbys profilbild

Lilla Tapetserarverkstan i Upplands Väsby

Om oss

Lilla Tapetserarverkstan i Upplands Väsby erbjuder dig en rad olika tjänster Jag renoverar och klär om din gamla eller nya soffa, fåtölj eller stol. Jag syr upp nya kuddfodral och gör sänggavlar. Har du en båt som har en trasigt kapell så hjälper jag även till med detta. Varför inte ta och byta tyg på köksstolarna? Kanske du vill matcha gardiner till stolarna. Då kan jag sy gardiner till dig. Jag har tygprover för beställning. Det finns tyg på rullar och även stuvbitar att köpa. Om du så vill så gör jag även hembesök.

Tjänster som erbjuds:

Jag utför renovering av gamla och nya stolar, fåtöljer och soffor. Jag syr kuddar och tillverkar och syr dynor/plymåer. Jag syr gardiner. Tillverkar och klär sänggavlar. Lagar kapell. Jag har tygprover för beställning, tyger på rulle och stuvbitar.

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering
Lilla Tapetserarverkstan
Spinnarevägen 57
19453
Upplands Väsby
Sverige
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.