Vi är två inredningsintresserade personer som drömt om att starta en egen webshop med inredning vi gillar. Och nu förverkligar vi våran dröm! Vilka är vi då? Vi träffades i Umeå för flera år sedan när vi jobbade på samma jobb. Det tog något år men sedan sa det klick och vi förlovade oss och köpte lägenhet inom tre månader. Lägenheten totalrenoverade vi och vårat gemensamma intresse för inredning började blomma. När det blev dags för barn byttes lägenheten mot hus och vi passade på att byta stad också. Flytten blev till underbara Fagervik och huset är ett pågående renoveringsprojekt. I våran shop hittar Du inredningsdetaljerna som gör hemmet personligt. Jag (Malin) har en förkärlek för ljuslyktor och väldoftande tvålar, Jonas gillar teknik som är snygg och att skriva/skissa i en bok med rätt känsla. Tillsammans har vi fyllt våran shop med saker som gör oss glada.
Tjänster som erbjuds:

Vackra och trendiga saker till Ditt hem och Dig själv...... ......med detaljer som sticker ut! Det kan vara en högtalare som aGroove från Kreafunk, som är så fin och välgjord, att den blir en detalj som sätter tonen. Det kan vara en vas från Housedoctor eller en ljushållare från Madam Stoltz. Vi gillar verkligen den ljuvliga hudvården från Vakinme. Vi gillar krukorna och ljuslyktorna från Hübsch och Bloomingville, som gör Ditt hem ännu mysigare. Vi gillar inredning.....och lite annat. Vi är en inrendningsbutik online! Vi gillar snabba leveranser också, så allt Du hittar här finns på lager och skickas direkt. Välkommen till oss! Malin och Jonas

Område för tjänster

-din trendiga inredningswebbshop

1 projekt för 1 stol.se
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.