Elobinas profilbild

Elobina

Om oss

Kreativa produkter till kreativa människor Elobina ger möjligheten att skapa personifierade textilier med unik design. Allt tillverkas på miljövänliga metoder konfektion sker i Malmö. Elobina är motsatsen till dagens massproduktion. I stället för att producera produkter på lager, vill vi bara tillverka sådant som kunderna på riktigt vill ha. Vi tror på att alla ska ha en möjlighet att inreda sin egen miljö och välja sina egna färger oberoende av vad som är trendigt just nu. Vill du ha ett helt blommigt eller randigt hem så ska du ha en möjlighet till det. Allt ska gå att välja; material, mönster, färg och storlek. Många av oss har egna idéer på hur det ska se ut och ska därför kunna göra hela designen själv. Men det ska även vara möjligt att välja från färdiga mönster och bilder ifall idéerna tryter. Vi kommer att dela med oss en hel del tips från både experter och amatörer och hoppas att även våra kunder vill delta och dela med sig av sina tips. Miljön och det sociala ansvaret står högt på listan hos oss och därför producerar vi bara hållbara produkter som vi kan stå för. Trycket är miljövänligt. Vi vill för vår del vara med om skapa en bättre värld, utan att det blir präktigt eller tråkigt. Vi är övertygade om att detta är framtidens sätt att producera många sorters varor. Internet och digitalproduktion har gjort det möjligt. Vi älskar tryck och mönster och tycker att inredning ska vara kul och därför jobbar vi med glimten i ögat och är öppna för nya idéer och tankar. Vi hoppas att ni vill följa med på vår färd mot en textilrevolution.

Område för tjänster

Lomma

Utmärkelser:

Vi trycker alla tyger digitalt vilket gör att vi sparar upp till 90% vatten jämfört med traditionell tygtryck.Alla vår tyger är GOTS eller ÖKOTEX 1000/100 märkta vilket innebär att inga kemikalier är tillsatta varken vid odlingen av råvaran eller vid behandlingen av råvaran

Tillbaka till navigering

Projects

Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering
Kontakta Elobina
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.