gRETRO Designs profilbild

gRETRO Design

Om oss

Vi arbetar hållbart, effektivt och långsiktigt för att erbjuda exklusiva retromöbler och tillbehör så att du kan skaffa dig en unik och personlig inredning samtidigt som du gör både planeten och plånboken en tjänst. Fokus ligger på tuffa teakmöbler i hög kvalitet från 50-, 60- och 70-talen men vi har även ljuva romantiska i vintage och andra stilar t ex art deco.

Tjänster som erbjuds:

Försäljning av belysning, Försäljning av utemöbler, Inköp av möbler, Leverans av möbler, Möbelförsäljare, Återanvända retromöbler med hög kvalitet och miljö, Chalk Paint från Annie Sloan., Renovering, Målninga av möbler, Kurser i renovering och målning av möbler.

Område för tjänster

Malmö, Hela Skåne

Expertinformation:

GRETRO vill få fler människor att uppskatta begagnade möbler ur ett hållbarhetsperspektiv. Så långt det är möjligt renoverar och förskönar vi ditt hem och dina möbler med bl a miljövänliga produkter som Chalk Paint från Annie Sloan. Du kan välja mellan att få din möbel renoverad eller själv gå kurs i renovering och målning.

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

3 idéböcker

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.