Grevinnanss profilbild

Grevinnans

Om oss

Grevinnans Butik startades 2001 i ett litet rum på Christinehofs Slott i Skåne. Vi som driver Grevinnans Butik har alltid haft en stor passion för design, vackra saker och underbara miljöer. För oss är det viktigt att de produkter vi handplockar utstrålar ett formspråk och färgsinne som man blir positiv och glad över samt tillför det lilla extra i hemmet. Vi slog upp portarna för vår nätbutik 2006 och vår fysiska butik på drygt 300 m2 ligger sedan 2014 på Bjersgård, vid Rydsgårds Gods i södra Skåne. Det har varit en fantastisk resa som vi aldrig kunde drömma om när vi startade den lilla butiken på Christinehofs Slott för 17 år sedan. En resa som ständigt fortsätter, vår upptäckarlust och nyfikenhet upphör aldrig. Vi hade inte varit där vi är idag utan er, våra underbara kunder. Det är ni som gör Grevinnans Butik till något speciellt. Grevinnans sortiment har ständigt utökats till att numera omfatta även föremål och inredning för trädgården/parken. Vi har ett stort kontaktnät av tillverkare och grossister i hela Europa. Varje produkt handplockas och bedöms efter kvalitet, utseende, prisläge. Om den inte håller måttet, köps den inte in. Vi handplockar helt enkelt allt för att du som kund förtjänar det. Grevinnans Butik utför även restaurering av alla slags kristallkronor, samt inreder privata hem och offentliga miljöer, med tillgång till textil- och gardinateljé, tapetsör, lackeringsverkstad, samt ett snickeri som specialtillverkar efter önskemål. Grevinnans Butik – en upplevelse utöver det vanliga.

Tjänster som erbjuds:

Försäljning av belysning, Försäljning av utemöbler, Leverans av möbler, Möbelförsäljare, Specialanpassade mattor, Specialanpassade möbler, Inredning av privata hem och offentlig miljö med k, Restaurering av ljuskronor, Statyer, fontäner, urnor

Område för tjänster

Ystad, Malmö, Lund, Helsingborg, Vell, Södra Sverige

Expertinformation:

Kontakta oss på 0411-65400 eller kundservice@grevinnans.se Besök oss på www.grevinnans.se eller i vår butik på Bjersgård vid Rydsgårds Gods i Skåne där du kan se delar av vårt sortiment i miljö. Vi utför uppdrag med stor diskretion om våra kunder, något som är mycket uppskattat.

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering

Omdömen

Du kan skriva det första omdömet för Grevinnans
Välj ditt betyg
Tillbaka till navigering

2 idéböcker

Kontakta Grevinnans
Bjersgård - Rydsgård
27462
Ystad
Sverige
Typisk jobbkostnad 50 000 - 250 000 kr
Oftast innefattar detta en helt färdig lösning med allting på plats.
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.