Tamburs profilbild

Tambur

Om oss

Tambur är en inredningsbutik med ett utvalt sortiment från välkända varumärken och unga kreatörer. Butiken grundades 2015 av Anders Widegren som då kände att det fattades ett bra alternativ till de stora kedjorna som dominerar marknaden. Målsättningen har från start varit att välja ett sortiment utifrån ett tydligt hållbarhetstänk där varans hela livscykel räknas in. Tillverkningen får gärna vara hantverksmässig, skall alltid vara sund, och helst så närproducerade som möjligt. För att säkerställa att tillverkningen sker på ett bra sätt så besöker vi regelbundet våra leverantörer. Besöken dokumenteras och läggs löpande upp som reportage under kategorin Tambur Magasin. Utöver de tillverkningstekniska kriterierna strävar vi även efter att välja produkter som i möjligaste mån är fria från plaster och andra kemiskt framställda material. Givetvis ska de även hålla hög kvalite, vara användarvänliga och sköna att vila ögat på. Vår butik på Folkungagatan 85 på Södermalm i Stockholm är inte är större än en medelstor enrumslägenhet i Stockholms innerstad, men till brädden fylld av inspiration. Inredd som just en lägenhet med köksbänk, matplats, vardagsrum och kontorsyta, är vår ambition även att skapa en så välkomnande miljö att det känns som att komma hem till en vän. För alla de som inte har möjlighet att besöka den fysiska butiken har vi skapat en webb där våra produkter går att beställa hem. Även här arbetar vi för att skapa en inspirerande miljö, och så stor hemmakänsla som möjligt. De flesta av bilderna är faktiskt även tagna i hemmen hos någon av oss som jobbar här på Tambur.

Tjänster som erbjuds:

Vi erbjuder försäljning av noga utvalda inrednings och köks-detaljer. Konsultation av inredningsprojekt. Vi har kompetens för möbel och produkt-design, produktion samt fotografering.

Område för tjänster

Tambur finns på Södermalm i Stockholm samt online.

Tillbaka till navigering

7 projekt

Skruv, Kronobergs län, Sverige

Fabriksbesök Skrufs Glasbruk

18 foton
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

1 idébok

Tillbaka till navigering
11622
Stockholm
Sverige
Typisk jobbkostnad 100 - 1 500 kr
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.