Ludwigs Pool & Badrum Bygg ABs profilbild

Ludwigs Pool & Badrum Bygg AB

Om oss

Vår vision Drömmen om en egen härlig pool, badrum för avkoppling eller kök för goda middagar ska ha den ljuvaste eftersmaken man kan tänka sig. Vår ambition på Ludwigs är därför helt enkelt att vara den leverantör vi själva vill ha. Nytänkande Det finns många sätt att utföra ett projekt. Med erfarenhet och god föreställningsförmåga antar vi utmaningar och eftersträvar alltid de bästa lösningarna. Vill du ha något unikt är vi glada att kunna hjälpa dig. Hos oss tar idéerna aldrig slut och vi nöjer oss först när du är nöjd. Kvalitet Kvalitet är av största betydelse för att du ska bli en nöjd kund. När vi är färdiga ska du kunna njuta av resultatet under många år utan några överraskningar. Med kunnighet, ansträngning och gott hantverk liksom bra material gör vi allt för att kvaliteten ska hålla år efter år. Noggrannhet är något vi berömmer oss för, liksom precision. Vi tummar inte med det som verkligen räknas.

Tjänster som erbjuds:

Naturpools, Oberirdische Pools, Poolreparatur, Poolsanierung, Poolumrandungen, Poolverkleidung-Austausch, Saunabau, Solar-Poolheizung, Whirlpool nach Maß, Poolservice, Poolbyggnation, Badrumsrenovering, Poolhus

Område för tjänster

ASKIM

Utmärkelser:

Behörighet för våtrum

Expertinformation:

Licensnummer: 559018-8115

Tillbaka till navigering

7 projekt

Pool Onsala

4 foton
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering

Omdömen

Du kan skriva det första omdömet för Ludwigs Pool & Badrum Bygg AB
Välj ditt betyg
Tillbaka till navigering

2 idéböcker

Tillbaka till navigering
43633
ASKIM
Sverige
Typisk jobbkostnad 10 000 EUR - 4 000 000 EUR
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.