Mamut Möbler & Inredningar Sweden ABs profilbild

Mamut Möbler & Inredningar Sweden AB

Om oss

Mamut Möbler & Inredningar är ett modernt finsnickeri företag med inriktning på moderna och funktionella lösningar för privatpersoner och företag. Vi tillverkar, designar och formger produkter, möbler och inredning på beställning. Vi tar oss an alla sorters uppdrag inom finsnickeri, alltifrån heminredningar och inredningsdetaljer till större projekt för offentliga miljöer. Hos oss står funktion, design och kvalité alltid i fokus. Vi har tagit fasta på ett rejält hantverk men gjort det modernare och framförallt anpassat till Era behov och krav. Hör av Dig för personlig rådgivning oavsett det gäller soffbord, kök, butiksinredning eller kontor. Bolaget startades av Jonas N Dahlberg 1997 och ombildades 2005 tillsammans med Freddy Ljunggren Johansson. Idag är vi 5st anställda möbelsnickare och 1st målare. Årsomsättning 5-6miljoner. Vi är ett snickeri med 3st inriktningar Corian, Mamut kök och special projekt. Corian Vi är auktoriserade producenter av Corian och tillhör även DuPonts Quality Network. Det innebär att vi tillhör dem som har den högsta utbildningen, kunskapen och erfarenheten av tillverkning i Corian. Vår tillverkning och montering stöds av DuPonts och våra kunder får 10 års garanti på material och montering. Mamut kök Vi tillverkar köksstommar för offentlig miljö där slitage och krav på hållbarhet är större än i det privata! Stommar, luckor och lådfronter byggs av vattenfast limmad björkplywood med ytskikt av vit högtryckslaminat.Den synliga och dekorativa plywoodkanten klar lackas, inga kantlister som kan slitas bort och samla bakterier. Eftersom kökens livslängd är upp till 5 gånger längre än ett vanligt hushålls kök, är det rätt val för både miljö och plånbok. Vi tillverkar skåp till restaurang kök, sjukhus, skolor och på övriga ställen där slitstyrka och lång hållbarhet är ett måste. Skåpen levereras med eller utan rostfria ställbara gjutjärns ben eller förberedda för sockel.Alla skåp kommer färdig monterade från fabrik för optimal hållbarhet och smidig montering på plats. Specialprojekt Utöver ovan tillverkar vi alla typer av specialsnickerier till offentlig miljö, samt utför legotillverkning, sprutmålning och montering.

Tjänster som erbjuds:

Finsnickeri, Platsbyggd hemmabar, Platsbyggd mediamöbel, Platsbyggda badrumsmöbler, Platsbyggda bokhyllor, Platsbyggda köksskåp, Platsbyggda möbler, Platsbyggda skåp, Platsbyggda skåpdörrar, Snickeri, Specialanpassade möbler, Bänkskivor i Corian® skarvlöst med 10 års garanti.

Område för tjänster

Staffanstorp, Sverige

Utmärkelser:

Dupont Quality Network

Tillbaka till navigering

7 projekt

Utekök i Corian

3 foton
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

3 idéböcker

Tillbaka till navigering
245 34
Staffanstorp
Sverige
Typisk jobbkostnad SEK10 000 - 1 000 000
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.