Välkommen till H-Snickerier AB I över 30 år har vi tillverkat och levererat specialsnickerier till både små och stora väletablerade byggbolag. Från att startat som ett lite familjeägt snickeri med några få medarbetare har vi vuxit i dag till ett välrenommerat snickeri med bred kunskap och erfarenhet. Vi huserar i Saltsjö-Boo i en 1300 kvm stor verkstad med moderna maskiner och egen lackverkstad. I dag sysselsätter ett 20-tal medarbetare, allt ifrån finsnickare, lackerare, montörer och administrativ personal. Våra kunder är främst stora och medelstora byggbolag i Stockholmsregionen men vi arbetar även mot arkitektfirmor, fastighetsförvaltare och fastighetsägare runt om i hela Sverige. Vi har ett brett och välutvecklat nätverk med nära kontakt med både våra kunder och leverantörer där vi snabbt kan ta fram helhetslösningar som är anpassade för varje enskilt projekt och kund. Vi är medlemmar av TMF, en del av Svenskt Näringsliv. Företaget är medlem i Stöldskyddsföreningen, Brandskyddsföreningen och stöder Barncancerfonden. Patric Holmgren, vd.

Tjänster som erbjuds:

Design & konstruktion av hemmaverkstad, Karmar, Montering av duschdörr, Montering av dörrar, Montering av golvlister, Montering av taklist, Montering av ytterdörr, Snickeri, köks montage, kök, finsnickeri, special beställt

Område för tjänster

Saltsjö-Boo, Stockholm, Sverige, Hela Världen

Utmärkelser:

Återförsäljare av: Marbodal, LG Collection, Siemens/Bosch, Outline fönster, Vinäs fönster.

1 projekt för H-Snickerier AB
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.