DTB Entreprenads profilbild

DTB Entreprenad

Om oss

DTB Entreprenads arbetsledning har sedan 2006 fokuserat på takrenovering, byggservice och markanläggning. Takbyten har utgjort en stor del av vårt arbete och vi är välkända i denna nisch av byggverksamhet hos leverantörer i centrala Skaraborg. Sedan 2012 har vi utfört ungefär 12.500 kvm takrenovering med tillhörande plåtarbete och ofta gör vi fasadrenovering, fönsterbyten och snickerijobb i samband med takbytet. Den erfarenhet och rutin vi har upparbetat av rakrenovering och byggservice ger er fördelar som: - 30 års vattentät garanti på underlagspapp, genom samarbete med Mataki. Sveriges ledande takpapps- leverantör. - Möjlighet att del-betala er faktura. Genom samarbete med Resurs Bank. - Ett kvalitetsinriktat pris för arbetet. - En avtalad marginal på materialet. Vårt inköpspris på allt material plus 5% (ni får full insyn i samtliga inköpsfakturor) - Ingen debitering för ställnings-hyra. ( Gäller vid takrenovering av enfamiljsvillor i standardformat.) - Kostnadseffektiv logistik av rivningsmassor och byggmaterial. Vill ni engagera er tillsammans med grannarna i en gemensam upphandling av till exempel takrenovering så är det bra att komma ihåg: Ju större mängd och kvm arbete vi förhandlar om desto bättre pris kan vi naturligtvis erbjuda!

Tjänster som erbjuds:

Takbyten, plåtarbeten, byggservice, markanläggning, köksrenovering, altanbygge.

Område för tjänster

Centrala Skaraborg och Södertälje

Utmärkelser:

Personalen har gått Benders och Moniers takskola och är utbildade av leverantör för att analysera och montera taksäkerhet för att ditt tak ska klara boverkets regler. Mataki har utbildat oss för att kunna erbjuda 30 årig vattentät garanti på deras underlagspapp.

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

1 idébok

Tillbaka till navigering
521 31
Falköping
Sverige
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.