Hammarströms Plåtslageris profilbild

Hammarströms Plåtslageri

Om oss

Hammarströms Plåtslageri i Varberg AB utför alla förekommande tjänster inom byggnadsplåtslageri, så som läggning av plåttak och montering av skorstenar, hängrännor, stuprör, vindskivor och fönsterbleck. Företaget startades 2005 av mig, Lars Hammarström. Jag har gedigen arbetslivserfarenhet inom mitt område, vilken jag kombinerar med flerårig utbildning och gesällbrev. Jag har dessutom läst kurser i Rheinzink, men jag arbetar givetvis även med andra material så som t ex koppar, aluminium och stålplåt. Kontakta mig gärna för mer information!

Tjänster som erbjuds:

Anläggning av gummitak, Anläggning av plåttak, Gröna tak, Lägga skiffertak, Lägga tak, Läggning av nytt tak, Läggning av takpannor, Montering av takrännor, Reparation av takrännor, Reparation av tätat tak, Takreparation, Tätning av tak

Område för tjänster

Varberg

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Omdömen

Du kan skriva det första omdömet för Hammarströms Plåtslageri
Välj ditt betyg
Tillbaka till navigering
432 91
Varberg
Sverige
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.