JF Takläggare Stockholms profilbild

JF Takläggare Stockholm

Om oss

Takläggning och takrenovering Stockholm JF Takläggare Stockholm är ett seriöst företag som eftersträvar att alltid lämna bra jobb och nöjda kunder. Vi skapar hållbara lösningar för allt inom takläggning och takrenovering. Kunnig personal och god korrespondens gör att vi klarar av att göra allt inom takunderhåll och takarbeten för alla typer av tak inom Stockholm. Vi är proffs på takläggning, takrenovering, takmålning och taksäkerhet. Vår verksamhet inriktar sig främst mot företag och bostadsföreningar. Vi utför även takläggning och takrenovering för privatpersoner i Stockholm. Vårt främsta mål är att leverera kvalitet och det gör vi genom att löpande utbilda våra takläggare och använda kvalitetsmaterial. Vi lämnar alltid minst 10 års garanti på takläggning. Det är viktigt att underhålla taken i tid. Dålig takläggning kan leda till fuktskador, mögel, skadad spont och takstolar. Då blir ingreppen alltid mer omfattande och därmed mer kostsamma. Våra erfarna takläggare kan från första början avgöra vilka åtgärder som krävs för Er takläggning. Våra takläggare ser alltid till att Ert tak håller tätt och ligger rätt.

Tjänster som erbjuds:

Vi utför takrenovering och takläggning inom tegel, skiffer, shingel, ytpapp, plåt och takplåtsmålning. Har Ni andra behov inom takrenovering kan ni gärna kontakta oss, vi har oftast en bra och hållbar lösning.

Område för tjänster

Våra takläggare utför takläggning i hela Stockholm.

Utmärkelser:

JF Takläggare Stockholm är kvalitet, något som avspeglar sig i våra garantier och kvalitetssystem. Företaget innehar bl.a. Godkänd F-skattsedel och ansvarsförsäkring via vår branschorganisation PLR. Vi är medlemmar i Entreprenörföretagen och Hantverkarnas Riksorganisation.

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Omdömen

Du kan skriva det första omdömet för JF Takläggare Stockholm
Välj ditt betyg
141 71
Segeltorp
Sverige
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.