Wesma Villarenovering ABs profilbild

Wesma Villarenovering AB

Om oss

Wesma Villarenovering är ett litet takföretag med den breda kompetensen. Det gör att vi får en mer personlig kontakt och okomplicerad kommunikation, vilket vi värdesätter högt. Många av våra kunder uppskattar vår känsla för service. Våra ledord för takläggning är noggrannhet och god kunskap. Med stor erfarenhet som takläggare strävar vi alltid efter att skapa trygghet hos våra kunder. Det gör vi genom att utföra takrenovering med hög kvalitet. Vi använder endast material som håller högsta branschstandard. Komihåg att taket är den viktigaste del du har på ditt hus. Ta hand om det, kontakta Wesma Villarenovering AB för kostnadsfritt möte.

Tjänster som erbjuds:

Anläggning av plåttak, Isoleringsarbete, Läggning av nytt tak, Läggning av takpannor, Montering av takrännor, Reparation av takrännor, Takreparation, Tätning av tak

Område för tjänster

Södertälje, Stockholm, Mariefred, Järna, Gnesta, Nykvarn

Expertinformation:

Våra ledord för takläggning är noggrannhet och god kunskap. Med stor erfarenhet som takläggare strävar vi alltid efter att skapa trygghet hos våra kunder. Det gör vi genom att utföra takrenovering med hög kvalitet. Vi använder endast material som håller högsta branschstandard. Komihåg att taket är den viktigaste del du har på ditt hus. Ta hand om det, kontakta Wesma Villarenovering AB för kostnadsfritt möte.

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Omdömen

Du kan skriva det första omdömet för Wesma Villarenovering AB
Välj ditt betyg
Tillbaka till navigering

1 idébok

Kontakta Wesma Villarenovering AB
152 95
Södertälje
Sverige
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.