Bengtsson Designs profilbild

Bengtsson Design

Om oss

Bengtsson Design, Stockholm baserad trädgårdsarkitekter, gestaltar och projekterar moderna, funktionella och estetiskt tilltalande utomhusmiljöer. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi idéer till faktiska lösningar som resulterar i färdigt projekt. Eva Bengtsson är trädgårdsdesigner som är passionerad över att hjälpa sina kunder att se hela potentialen i sina ute miljöer. Med trendmedvetenhet, blandas skandinavisk enkelhet med syd europeisk stil för att kombinera funktion och estetik. Gustav Bengtsson har mer än 16 års erfarenhet som projektledare och en stark teknisk bakgrund, med sitt öga för detaljer skapas funktionella lösningar. Vi älskar vad vi gör och vi är fast beslutna att leverera bästa möjliga resultat till våra kunder. Utgångspunkten är alltid ett samråd mellan oss och kunden och för oss att lära känna deras behöv för att komma på ultimata lösningen. Våra kunder är en stor del av laget. Vi får dem med i trädgårdsdesignprocessen från början.

Tjänster som erbjuds:

3D-rendering, Trädgårdsdesign, 3D visualisering, Trädgårdsbelysning, Bygglovsritningar, Projektering, Projektledning, Planteringsplaner, Plantering, Föreläsningar och kurser, Gestaltning, Rådgivning, Bygglov, Bygguppföljning, Trädgårdsplanering, Design av uteplats, Design av poolområde, Konstruktion av pool, Bygglovshandlingar

Område för tjänster

Sollentuna, Bromma, Stocksund, Danderyd, Lidingö, Djursholm

Expertinformation:

Org. nr. 559081-1161

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

62 idéböcker

Margreteborgsvägen 23
191 37
Sollentuna
Sverige
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.