Rödhakens Trädgårds profilbild

Rödhakens Trädgård

Om oss

Rödhakens Trädgård designar och formger din trädgård. Trädgård kan ses som en förlängning av huset. Alla trädgårdar är olika liksom alla människor. Varje trädgård är unik och personlig vilket är viktigt för mig. Att arbeta med rätt växter gör både trädgården snygg och lättskött. Jag skräddarsyr din trädgård efter dina önskemål och platsens egenskaper. Växter är en central del i gestaltningen och väljs med omsorg för platsen. Färg, form och funktion är grundelementen men även tanken att locka fjärilar och bin som bidrar till en biologisk mångfald.

Tjänster som erbjuds:

Trädgårdsdesign, Konsultation trädgård, Föreläsningar

Område för tjänster

Lund, Skåne län, Sverige, Malmö, Göteborg, Alingsås, Kävlinge

Utmärkelser:

Floristexamen Trädgårdsingenjör- design Landskapsplanering

Expertinformation:

Rödhakens Trädgård grundades av Sofia Hallin som är utbildad Trädgårdsingenjör med designinriktning på SLU i Alnarp. Efter att ha jobbat på olika plantskolor och senare startat eget inom trädgårdsdesign finns kunskapen om såväl växter som formgivning. Tidigare yrke är florist vilket bidrar till en bred kunskap inom kombinationer av färg och form. Sofia har även föreläst om uppbyggnad och formgivning av trädgårdar. Kontakta Rödhakens Trädgård: info@rodhakenstradgard.se 0738124851

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.