Trädgårdsfröjd, trädgårdsdesign i Ängelholms profilbild

Trädgårdsfröjd, trädgårdsdesign i Ängelholm

Om oss

Trädgårdsfröjd hjälper dig att förverkliga dina trädgårdsdrömmar. Oavsett om det handlar om att få en mer lättskött trädgård, en trädgård där blomningen sträcker sig över hela växtsäsongen eller om du bara behöver hjälp med nya infallsvinklar, idéer eller inspiration så hjälper jag dig att uppnå din trädgårdsdröm. Trädgårdsfröjd erbjuder trädgårdsdesign av stora och små mått. Kanske räcker det med ett enkelt hembesök med konsultation på plats eller så behöver du en mer genomarbetad plan för din framtida drömträdgård. Jag är med dig hela vägen från första idén till ritningar, skötselråd, konsultering av anläggare och uppföljning av det genomförda arbetet. Du berättar om dina tankar och drömmar och beskriver vilka bekymmer du har och hur du vill ha det. Du kan förvänta dig att jag sätter dig och dina önskemål i centrum, och att du har mitt personliga engagemang i dig och din trädgård. Trädgårdsfröjd, när trädgårdsdesign är som bäst.

Tjänster som erbjuds:

Trädgårdsdesign

Område för tjänster

Ängelholm, Ängelholm och angränsande komm

Expertinformation:

Trädgårdsfröjd, trädgårdsdesign i Ängelholm Annett Larsson Torpgatan 8 262 62 Ängelholm Mobil 073 657 81 05 e-post annett.larsson@tradgardsfrojd.com hemsida www.trädgårdsfröjd,se

Tillbaka till navigering

Projects

Ängelholm

Trädgårdshörna i Lund

1 foto
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

3 idéböcker

Tillbaka till navigering
Kontakta Trädgårdsfröjd, trädgårdsdesign i Ängelholm
262 62
Ängelholm
Sverige
Typisk jobbkostnad 1 500 - 38 000 kr
presentkort 1500 kr Hembesök 2900 kr Paketpris från 14 500- 38 000
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.