Karl Fredrik på Eklaholms profilbild

Karl Fredrik på Eklaholm

Om oss

Välkommen till Karl Fredrik på Eklaholm, ett företag med sin bas på Österlen! Med en grund inom floristik och landskapsarkitektur gör vi uppdrag inom blomsterkreationer, trädgårdsdesign och anläggning i samarbete med välrenomerade anläggningsfirmor. Karl Fredrik deltar även på mässor och håller inspirationsföreläsningar på begäran. Den senaste nyheten är Eklaholm butik & galleri som öppnade under våren 2016. Välkommen att besöka oss i Hagestad Radby och utforska vår hemsida www.karlfredrik.se, och tveka inte att höra av dig!

Tjänster som erbjuds:

Inredningsartiklar, trädgårdsartiklar, trädgårdsdesign, växter, blommor, floristuppdrag, galleri, konst, mm.

Område för tjänster

Hagestad Radby, Österlen, Skåne, Sverige, världen.

Expertinformation:

Karl Fredrik är florist i grunden och utbildar sig sedan 2014 till landskapsarkitekt. Våren 2016 köptes och restaurerades gården Eklaholm på Österlen, och idag är Eklaholm Butik & Galleri öppet och har en stadigt ökande kundkrets. Varmt välkomna! Eklaholm Hagestad Österlenvägen 1081 27177 Löderup 0706168831 info@karlfredrik.se

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering
27177
Löderup
Sverige
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.