Åkrabergs trädgård är ett familjeföretag som ligger där Viskan flyter ut i Kattegatt. I de sju växthusen odlas amaryllis, tulpaner, påskliljor, sommarplantor,tomatplantor, chili mm. Under senare tid har dammar med växter och fiskar blivit något av en specialitét för oss. Upp mot skogsbrynet ligger Nasareths miniby, som består av 38 hus i modell 1:7. Varje sommar besöks minibyn av över 100 bussar.
Tjänster som tillhandahålls:

Våra trädgårdstjänster riktar sig till såväl privatpersoner som företag, förvaltningsbolag, bostadsrättsföreningar m.fl. Har ni frågor så är ni välkomna att maila eller ringa oss på 0340-665300. Så kan vi hjälpa er att komma fram till ett alternativ som passar er. Vi gör allt från rådgivning till planeringen och genomföring, allt från planteringen av lilla krukan utanför trappan till hela trädgårdar och skolgårdar.

Område för tjänster

Väröbacka, Varberg, Bua, Frillesås, Åsa, Kungsbacka, Falkenberg, Veddige, Fjärås, Onsala, Fjärås, Göteborg, Idala, Halmtad, Getinge, halland

2 idéböcker för Åkrabergs Trädgård
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.