Vi utför med passion, trädgård, balkong samt inredningsuppdrag, på ett kunnigt, personligt samt engagerat sätt. Uppdragen utför vi åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag inom (Stor)Stockholmsregionen.

Tjänster som erbjuds:

Anläggning av gräsmatta, Avlägsnande av löv, Behandling av gräsmatta, Behandling och gödning av gräsmatta, Beskärning av träd, Borttagning av stubbe, Bygga trädäck, Byggande av uteplats, Design av poolområde, Gräsklippning, Grävning, Häcktrimming, Hämtning av trädgårdsavfall, Installation av bevattningssystem, Jordfräsning, Ogräsbekämpning, Planera stenläggning, Plantering, Reparation av trädäck, Stubbfräsning, Så gräsmatta, Trädfällning, Trädgårdsdesign, Trädgårdsmaterial, Trädplantering, Underhåll av mark och trädgård, Uppbyggnad av pergola, Uppsättning av spaljé, Ätbar trädgård

Område för tjänster

Mälardalsregionen

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.