Företaget utför markskötsel och rabattanläggningar i trädgårdar hos företag, bostadsrättföreningar och hos husägare. Även renovering av befintliga trädgårdar och rabatter görs. Anläggning av gräsmattor och renovering av skadade gräsmattor ingår i de tjänster företaget erbjuder. Växtskötsel i olika miljöer utförs inne som ute.
Tjänster som erbjuds:

Anläggning av gräsmatta, Avlägsnande av löv, Behandling av gräsmatta, Behandling och gödning av gräsmatta, Beskärning av träd, Borttagning av stubbe, Ekologisk trädgård, Gräsklippning, Grävning, Häcktrimming, Hämtning av trädgårdsavfall, Jordfräsning, Konstruktion av damm, Landskapskonstruktion, Markförberedelse, Markröjning, Montering av vattenspridare, Ogräsbekämpning, Plantering, Reparation av staket, Rivning, Stenläggning, Så gräsmatta, Trädgårdsdesign, Trädgårdsmaterial, Trädplantering, Underhåll av mark och trädgård, Ätbar trädgård, Sådd av gräsmatta

Område för tjänster

Hallstavik, Uppsala, Norrtälje Kommun, Östhammars Kommun, Österåkers Kommun

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.