TrädgårdSmart i Sverige ABs profilbild

TrädgårdSmart i Sverige AB

Om oss

Vi gör det tunga trädgårdsarbetet åt dig. Vi är specialister på robotgräsklippare. Vi säljer och installerar robotgräsklippre. Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning med tomtbesiktning.

Tjänster som erbjuds:

Behandling av gräsmatta, Beskärning av träd, Ogräsbekämpning, Stubbfräsning, Så gräsmatta, Installation av robotgräsklippare, Renovering av gräsmatta, Gödsling av gräsmatta

Område för tjänster

Bälinge, Stockholm, Uppsala, Norrtälje, Hallstavik, Västerås, Knivsta, Enköping, Bålsta, Solna, Järfälla, Täby, Lidingö, Solletuna, Upplands Väsby kommun, Österåkers Kommun, Sundbyberg, Danderyd, Vallentuna, Upplands-Bro, Vaxholm

Utmärkelser:

Återförsäljare av AL-KO och Robomow, samarbetar med Hasselfors Garden, Jordelit och Xeed.

Expertinformation:

TrädgårdSmart tar hand om det tunga trädgårdsarbetet åt dig. Boka in oss för en helt kostnadsfri tomtbesiktning hemma hos dig i din trädgård eller på ditt företag. Våra trädgårdstjänster: - Försäljning och installation av robotgräsklippare - Ogräsbekämpning - Borttagning av stubbar med stubbfräsning - Trädvård och trädbeskärning - Renovering av gräsmattor - Service och vinterförvaring av robotgräsklippare TrägårdSmart i Sverige AB är ett registrerat varumärke. Auktoriserad återförsäljare av Robomow Premium och Solo by AL-KO Robolinho.

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Omdömen

Du kan skriva det första omdömet för TrädgårdSmart i Sverige AB
Välj ditt betyg
Tillbaka till navigering

2 idéböcker

Nergårdsvägen 2
743 81
Bälinge
Sverige
Typisk jobbkostnad 2 490 - 50 000 kr
Kontakta oss för en tomtbesiktning och offert.
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.