Drömtrappors profilbild

Drömtrappor

Om oss

Den marknadsledande tillverkaren Bakom marknadens ledande varumärke Drömtrappor® står Trätrappor Norsjö AB, Nordens största och ledande trapptillverkare. Vi har byggt trappor sedan 1923 och med vår erfarenhet leder vi utvecklingen i branschen. Vi är drivande i säkerhetsfrågor – vi arbetar systematiskt för att utveckla säkerheten i trappmiljön, såväl internt som inom branschen. Vi har utvecklat mängder av smarta lösningar som gör trapporna både säkrare och vackrare – exempelvis MountIn®. Vi utvecklar hela tiden nya metoder för att öka kundernas möjligheter att få precis den trappa som de drömmer om. Företaget är beläget i Norsjö, Västerbotten, och vi har en av Europas största anläggningar för produktion av trätrappor. Samtidigt är det en av de modernaste – med en mängd specialmaskiner. Och viktigast av allt: här arbetar mer än 100 personer som alla brinner för att din trappa ska bli ditt hems vackraste möbel!

Tjänster som erbjuds:

Trappor och trapprenovering

Område för tjänster

Skandinavien och Europa

Utmärkelser:

Många av våra trappor är godkända i Basta, Byggvarubedömningen och Sunda Hus. Vi är också medlemmar i Grøn Punkt och Repa.

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering

Omdömen

Du kan skriva det första omdömet för Drömtrappor
Välj ditt betyg
Tillbaka till navigering
935 32
Norsjö
Sverige
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.