JTB Uterums profilbild

JTB Uterum

Om oss

Vi bygger uterum i skåne med egna snickare från Trelleborg i söder till Helsingborg i norr. Höör & Ystad är också inom vårt arbetsområde. Vi har byggt uterum med goda referenser i så gott som hela Skåne. Trelleborg, Malmö, Lund, Oxie, Åkarp, Staffanstorp, Lomma, Löddeköpinge, Landskrona, Kävlinge, Eslöv, Dalby, Veberöd, Södra Sandby & Helsingborg. Välj ett uterum nära dig för påsyn! JTB Konsult & Bygg AB startades 1988 av Jan Thornblad. 1990 började vi producera uterum i samarbete med GM-fasader och Glasa. För att kunna tillverka egna skjutpartier investerade vi år 2001 i egna pressverktyg för aluminium. Samtidigt började vi själv bestämma över konstruktion, pris och kvalitet på våra skräddarsydda uterum. JTB Uterum & Inglasningar AB startades 2011 av Per Thornblad Vi samarbetar i dag med flera tillverkare och leverantörer av aluminium, glas, limträ, kanalplast och fönster. Vi har dessutom all övrigt uterumsmaterial såsom lärktrall, panelbrädor och montagetillbehör i lager. Vi har även ett större lager av aluminiumprofiler. Allt för att snabbt kunna leverera kompletta uterum eller skjutpartier i specialmått till rimliga priser med korta leveranstider. Förutom våra anställda snickare har vi ett nätverk av underentreprenörer knutna till oss. Detta för att vara flexibla, effektiva och klara korta leveranstider under högsäsong. Allt för att ni som kund ska få arbetet utfört på ett hantverksmässigt sätt och i utsatt tid.

Tjänster som erbjuds:

Byggande av uteplats, Design av uteplats, Design och anläggning av veranda, Design och konstruktion av lusthus, Design och konstruktion av växthus, Uppbyggnad av pergola

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering

Omdömen

Du kan skriva det första omdömet för JTB Uterum
Välj ditt betyg
Tillbaka till navigering
24471
Dösjebro
Sverige
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.