Vansta Trädgård Scandinavia ABs profilbild

Vansta Trädgård Scandinavia AB

Om oss

Vansta Trädgård Scandinavia ger trädgårdsälskare i hela Skandinavien det bästa från den engelska trädgårdsvärlden. Klassiska orangerier, exklusiva växthus och uterum och luxuösa vinterträdgårdar – allt med nyaste teknik och kompromisslös kvalitet. Hos Vansta Trädgård hittar du Europas ledande varumärken inom fristående växthus, exklusiva uterum och orangerier. Med stor kunskap och erfarenhet i skapar vi rum i glas med ljus och rymd för dig, din familj men också större glashus och lanterniner för dig med kommersiella ambitioner. Söker du högsta kvalitet och hängiven service är Vansta Trädgård en leverantör för dig. Hos Vansta Trädgård Scandinavia finner du med höga krav allt inom engelsk trädgård och den kompletta orangerimiljön ; exklusiva trädgårdsmöbler i trä, sten eller aluminium som tillverkas efter dina behov, fastighetsutsmyckningar, fontäner, statyer. Vackra exklusiva marktegel, terracottakrukor, planteringsboxar, rosenbågar, spaljéer och exklusiva trädgårdstillbehör. Vi arbetar med tidlös design från historia och nutid med ambition om en trädgård att njuta av i generationer. Har du ambitioner liknande våra kan Vansta Trädgård rita och bygga din trädgård med hjälp av våra kunniga stenläggare och med dedikerade projektledning.

Tjänster som erbjuds:

Betongkonstruktion, Bygga trädäck, Byggande av uteplats, Design av trädäck, Design av uteplats, Design och anläggning av pooldäck, Design och anläggning av veranda, Design och konstruktion av lusthus, Design och konstruktion av uterum, Design och konstruktion av växthus, Förrådsdesign och konstruktion, Installation av räcke, Installation av takterass, Poolhus, Stenläggning, Uppbyggnad av pergola, Uppsättning av spaljé

Område för tjänster

Stockholm, Norge, Danmark, Köpenhamn, Malmö, Göteborg, Finland, Sverige, Oslo

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

1 idébok

Tillbaka till navigering
11340
Stockholm
Sverige
Typisk jobbkostnad 50 000 - 5 miljoner kr
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.