VRB BYGG GRUPPENs profilbild

VRB BYGG GRUPPEN

Om oss

VRB GRUPPEN är ett nätverk utav entreprenad och byggföretag som arbetar med kvalitativa arbeten, våra specialområden är kompletta lösningar på kvalitets renoveringar Vi är ett litet och flexibelt nätvärk som kan ta större projekt också. Vi har som målsättning att vi inte har uppehåll eller avbrott förens vi är färdiga och kunden är nöjd.

Område för tjänster

Stockholm

Utmärkelser:

Plattsättare är Våtrumsbehöriga (Bkr) VVS är säkervatten behörig EL godkänd utav elsäkerhetsverket Takläggare utbildade utav MONIER/ MATAKI Målare är utbildade ifrån FLUGGER Vi har ett kollektivavtal med MÅLERIFÖRBUNDET. Vi har ID06 Div. utbildningar för att arbeta säkrare osv.

Expertinformation:

VRB GRUPPEN - Vi bygger med ansvar och känsla Specialiserat oss på högkvalitativa renoveringar Vi bygger om Kök, Badrum, hela Lägenheter/ hus Vi kan tillhanda hålla alla yrkes kategorier som behövs för att få till en lyckad renovering.

Tillbaka till navigering

20 projekt

Skälby

19 foton
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

3 idéböcker

Tillbaka till navigering
Tomtebogatan 19
11339
Stockholm
Sverige
Typisk jobbkostnad 350 - 550 kr
Beroende på vad som kunden vill ha utfört, dock så kan vi alltid lämna ett fastpris på hela arbetet inkluderat materialet.
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.