VVS Group ABs profilbild

VVS Group AB

Om oss

VVS Group AB erbjuder Rörmokare Jour Göteborg 24 timmar om dygnet . Men utför även planerade arbeten för privatpersoner och företag. VI som arbetar på vvs jouren har över 30 års erfarenhet inom yrket.

Tjänster som erbjuds:

Akut VVS, Avfuktning, Avloppsrensning, Badrumsrenovering, Brunnsborrning, Fuktsanering, Golvvärme, Installation av badkar, Installation av diskmaskin, Installation av dräneringspump, Installation av dusch, Installation av varmvattenberedare, Installation av varmvattenberedare utan tank, Installation av vattenhuvudledning, Installation av vattenledning, Läcksökning, Montering av element, Montering av toalett, Rengöring av avloppsledning, Renovering av gästtoalett, Reparation av avloppsledning, Reparation av frysskador på rör, Reparation av varmvattenberedare, Reparation av varmvattenberedare utan tank, Reparation av vattenhuvudledning, Reparation av vattenkran, Reparation av VVS, Reparation av värmesystem, Toalettreparation, Tömma element på vatten, Vattenavledning, Vattenrening, VVS för badrum, VVS för kök, VVS-besiktning

Område för tjänster

KUNGÄLV

Tillbaka till navigering

Omdömen

Du kan skriva det första omdömet för VVS Group AB
Välj ditt betyg
Tillbaka till navigering

1 idébok

Kontakta VVS Group AB
Bultgatan 11
44240
KUNGÄLV
Sverige
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.