Arbetsplats

Petter Brandt

Idéer för att renovera ett litet skandinaviskt arbetsrum, med ljust trägolv, ett fristående skrivbord, beiget golv och beige väggar —  Houzz
Relaterade fotoämnen
Detta foto har inga frågor

Se vad Houzz-redaktörerna säger:

stilinredning
STIL & Inredning la till detta i Bästa tipsen för ett vårfräscht hem23 mars 2020

Måla en liten bitDu behöver inte måla om ett helt rum för att skapa en ny känsla i ett rum. Här har det skapats en arbetshörna i ett större rum bara genom att måla en enkel kvadrat. Fungerar på vilken vägg som helst och man kan måla ett specifikt område eller en avgränsning i rummet. Välj en ljus och vårlig färg, och var mycket, mycket noga med att få räta linjer och skarpa hörn.

cajsacarlson
Cajsa Carlson la till detta i Designintervjun: Norrgavels Nirvan Richter19 juni 2018

Följden blev att han valde att gå ner i skala – från byggnader till möbler. “Jag hade inställningen att jag ville skapa ekologiska möbler med material som ingår i naturens kretslopp. Det linjära produktionssättet är en tidsinställd bomb – och sedan blir folk förvånade när valar dör för att deras magar är fulla av plastpartiklar.” Det är 25 år sedan Norrgavel grundades, och när man talar med Nirvan märks det att tiderna förändrats mycket. “När vi öppnade den första butiken i Stockholm på nittiotalet sa butikschefen att ‘vi kan inte prata så mycket om ekologi, människor kopplar det till gröna vågen’.”

Detta kommenterar "Houzzers" på:

bercar
bercar la till detta i VINCENT SCANDINAVE5 april 2021

le carré de couleur sur mur blanc

juniandrell
juniandrell la till detta i Idéer från juniandrell25 mars 2019

Färg på väggen för att avdela Office område

perebaskinaalyona
Алёна la till detta i Алина Офис Идеи5 juli 2018

Зонирование каждого рабочего места

Foton i Arbetsplats

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.