Bedroom

Inspiration för stora minimalistiska huvudsovrum, med vita väggar och ljust trägolv —  Houzz
Relaterade fotoämnen
Detta foto har inga frågor

Se vad Houzz-redaktörerna säger:

helle_sindal
Helle Sindal la till detta i Fråga experten: 3 saker du måste veta innan du väljer säng18 maj 2018

Å andra sidan ska sängen inte heller vara hängmattemjuk. “Jag brukar säga att man ska ligga i en säng, inte på en säng, för att kroppen ska få ordentligt stöd,” säger Jørgen. Här är det också viktigt att prova sig fram. De allra flesta madrasser görs i tre-fyra olika nivåer av fasthet. Om du och din sovpartner behöver olika fasthet, kan ni välja en madrass med individuell fasthet i respektive sida.Letar du efter en hantverkare, inredare eller arkitekt? Här finns lokala experter!

alittlestorydk
MetteMaje Sofia Skøtt la till detta i 8 saker du inte får glömma när du har gäster10 november 2017

2. Snygga sängkläderDet kan vara frestande att ge gästerna de fulaste sängkläderna från botten av linneskåpet, men gör inte det! Det är mycket skönare att gå och lägga sig i ett rent och fräscht bäddset. Det behöver såklart inte vara alldeles nytt, men ingen sover bra i ett slitet täcke med fläckar och hål – tänk på vad du skulle vilja sova i om du sov hos någon annan.

stromberg_amanda
Amanda Strömberg la till detta i Fråga experten: Hur ska man göra för att få bra Feng Shui i sovrummet?26 september 2016

Vad är det bästa med Feng Shui i inredningen? Gunilla Bokedal, Trivsamma Rum: “Det bästa med Feng Shui är att man kan förstå vad det är som inte känns bra i miljön/rummet, och att man då också kan rätta till det med hjälp av de olika Feng Shui-verktygen (föremål som bland annat växter, belysning och speglar, som ökar energin och får den att flöda bättre).”Rebecca Apelvi, House of Chi: “Eftersom Feng Shui inte är en inredningsstil kan man använda sig av filosofin och läran i trädgården, i hemmet och på arbetsplatsen. Men man kan också använda den på den lilla ytan, som på skrivbordet och i lådorna. Med Feng Shui går det även att skapa stora förändringar utan en stor budget!”

Detta kommenterar "Houzzers" på:

tyjuan_brooks
TyJuan Brooks la till detta i tyjuan_brooks's ideas17 augusti 2019

Oversized covers, light colors and contrasting chair

osobaes2
osobaes2 la till detta i Одеяло17 februari 2019

Найдите нужный размер Если вы спите один, ваш размер — 150х200 см. Если вдвоем — от 180х200 см. Такое же одеяло подойдет и тем, кто спит один, но любит укутываться. Если у вас с партнером разные тепловые предпочтения, лучше выбрать и купить два подходящих полуторных одеяла. Совет: Перед покупкой одеяла посмотрите на размер постельного белья, которым вы обычно пользуетесь. Очень неудобно, когда одеяло больше или меньше пододеяльника: на сон это не повлияет, но выглядит неряшливо.

Foton i Bedroom

Sovrum med liknande färger
Cabot Calm
Master Bedroom
Eclectic Bedroom
Marylebone Penthouse
Country Bedroom
King St
Studio Tenca & Associati - J50
Millcreek Residence
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.