Bellewood

Inspiration för ett stort vintage huvudsovrum, med flerfärgade väggar, målat trägolv och vitt golv —  Houzz
Relaterade fotoämnen
Detta foto har inga frågor

Se vad Houzz-redaktörerna säger:

victoriaharrisonwrites
Victoria Harrison la till detta i 6 tips för ett sovrum som gör dig frisk7 januari 2019

4. Satsa extra på dina gardinerDet är många faktorer som ska stämma för en få en god nattsömn, men ljusnivån i sovrummet är en av de absolut avgörande. Många vill ha beckmörkt för att verkligen kunna koppla av, och är du en av dem ska du investera i mörkläggningsgardiner som räcker ända ner till golvet. Du kan också komplettera med en yttergardin, så att ljuset från billyktor eller gatubelysning inte sipprar in i gliporna.Var också uppmärksam på andra störande ljuskällor i rummet. LED-klockor eller elektroniska apparater med små ljusdioder som blinkar hela natten, kan vara superirriterande.

saranorrman
Sara Norrman la till detta i De mest drömmiga sovrummen i Sverige 20174 oktober 2017

4. DrömtapetenDet som drar blickarna till sig i denna bild är självklart tapeten från RebelWalls på fondväggen bakom sängen. Den får rummet att se större ut och de magnifika träden som påminner om en slottsträdgård passar väl in i en sekelskifteslägenhet.En kakelugn i sovrummet är även det en dröm för många.

solrunnpersson
Solrunn Persson la till detta i Hopplös med blommor och växter? Så får du ditt hem att grönska13 juni 2017

Sov i skogenJust växtlighet är ett populärt val när vi svenskar väljer fondvägg. Tapeten Bellewood från Boråsbaserade Rebel Walls får här ackompanjera ett vitt trägolv och en majestätisk kakelugn. Sovrummet är sparsamt inrett i övrigt, vilket innebär att åskådaren får tid att betrakta trädkronorna som gömmer sig bakom den inbjudande sängen. Om man har tänkt satsa på en fondvägg med växter gäller det att se till att rummet inte ser “överdekorerat” ut.LÄS MER: Trendspaning: Stora blad är på tapeten

Detta kommenterar "Houzzers" på:

ellistrae
Hanae Gb la till detta i Idées de ellistrae15 juni 2020

Papier peint lé papier de Ninon

valina_23
valina_23 la till detta i Pareti24 oktober 2019

carta da parati Nicki INTERIOR DESIGN MASTERS TV

Sovrum med liknande färger
Watlington in Old Naples
Vintage Charm
Jules Duffy Beach House Westchester NY
Private Home
Chelsea Full Apartment Refurbishment - Pont Street
Götgatan 69
1514 Q St NW #4
Kungshöjd, Surbrunnsgatan
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.