Bordplade af brugt fyldningsdør med glasplade

—  Houzz
Relaterade fotoämnen
Den här produkten har inga frågor

Se vad Houzz-redaktörerna säger:

amanda_ternblad
Amanda Ternblad la till detta i 9 fantastiska soffbord som du kan göra själv19 juni 2017

7. En ny öppningHar du ett gammalt hem som kanske renoverats, och har godbitar som överblivna plankor, dörrar och bänkskivor till hands? En dörr är en perfekt bas för ett personligt och stort arbets- eller soffbord. Slipa bort eventuell flagnande färg och välj sedan om du vill måla om dörren eller behålla den som den är. Välj ett lågt stativ som grund för ett soffbord, eller högre ben om du vill ha ett köksbord. Har den gamla dörren framträdande paneler kanske du måste täcka den med glas, så inte tallrikar och muggar vickar.

antoniawiklund
Antonia af Petersens la till detta i Budgettips: Återanvänd vackra gamla grejer7 dec. 2015

Bord av dörrarVirket i gamla ytterdörrar är ofta rejält, perfekt att använda som bordsskiva! Om du ska skapa ett skrivbord kan du placera dörren på hurtsar med lådor, om du hellre vill använda det som matbord är det bättre att bygga upp det med riktiga benbockar så att de som ska sitta och äta runt bordet får plats med sina ben. Du kan kontrastera den patinerade dörren med moderna benbockar från till exempel Hay eller Ikea.

Detta kommenterar "Houzzers" på:

matildeandreassen
matildeandreassen la till detta i Unikke idéer og hack's ;-)1 juli 2018

En gammel fyldningsdør, der er brugt som borplade til et skrivebord med en glasplade som top. Det lyder ikke umiddelbart som den slags, et professionelt firma har specialiseret sig i, vel? Men det er faktisk tilfældet hos Genbyg Design, der er en del af virksomheden Genbyg.dk.

Personer som gillar det här fotot gillar även
Inspiration sovrum
LIVING ROOM
Loft Olivedalsgatan Gothenburg
Vermont Remodel
Mitt hem
Ermitage
Förvaring - Maja vit
Fritidshus i Hälsingland
Interior Styling projects
Littorinahavet 7
Kök
Ensuite Bathroom
Nicklas Stenfeldt
Kubereol af brugte døre
Bellmansgatan
Esszimmer-Ideen
Portfolio
Chanoinesse
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.