Brae Burn Modern

This new house is located in a quiet residential neighborhood developed in the 1920’s, that is in transition, with new larger homes replacing the original modest-sized homes. The house is designed to be harmonious with its traditional neighbors, with divided lite windows, and hip roofs. The roofline of the shingled house steps down with the sloping property, keeping the house in scale with the neighborhood. The interior of the great room is oriented around a massive double-sided chimney, and opens to the south to an outdoor stone terrace and gardens. Photo by: Nat Rea Photography

Bild på en funkis hall, med vita väggar, klinkergolv i keramik och grått golv —  Houzz
Relaterade fotoämnen
Detta foto har inga frågor
Hallar med liknande färger
Greenwich
home story Pascal Walter
Coastal Hallway & Landing
Cosy House
DUTCH Kitchens: TRANSITIONAL style
Southern Living Idea House
Spring Feelings§
Aménagement
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.