Complete Kitchen Renovation/Dining Room with New Entry Way and Powder Room

Christopher Jones Photography

Lantlig inredning av en separat matplats, med beige väggar, mellanmörkt trägolv och brunt golv —  Houzz
Relaterade fotoämnen
Detta foto har inga frågor

Detta kommenterar "Houzzers" på:

awjphillips
Wendy P la till detta i Dining Room19 november 2019

Light paint color, wood tones, darker curtain rod and light

Matplatser med liknande färger
STADTHAUS | Gesundes Wohnen
TRAME
Washburn Loft
Kengrey Drive
L'Appartement Septembre 2014
Hogs Hollow
Brighton House
扇モデルルーム
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.