Cork Flooring Espira CLASSIC

Inredning av ett modernt stort beige beige parallellkök, med släta luckor, vita skåp, rostfria vitvaror, en köksö och orange golv —  Houzz
Relaterade fotoämnen
Detta foto har inga frågor

Se vad Houzz-redaktörerna säger:

amandapollard
Amanda Pollard la till detta i Så kan Houzz hjälpa dig att jobba på distans23 mars 2020

Lämna omdömenBygg upp ditt nätverk genom att kommunicera med andra företag via Houzz. Det är lätt att ta kontakt genom att fylla i formuläret under deras profil.James Davies på Paper House Project tycker att det är bra att lämna omdömen om andra företag. “Jag gillar att ge omdömen om de företag vi jobbat med, och om det är möjligt också länka till projekt som vi jobbat med gemensamt.”En liten gärning som denna kan ha positiva följder och uppmuntra andra experter att jobba med dig igen, eller att rekommendera dig till andra. Det betyder också att du blir synlig för potentiella kunder på andra profiler än din egen.BERÄTTA!Vilka av dessa funktioner har du använt för att hitta nya kunder? Dela dina erfarenheter under denna artikel!

Kök med liknande färger
Wahoo Lake house
Modern Farmhouse Kitchen
Modern Eclectic Farmhouse | Columbus St.
Roseville 01
1930's Remodel
Reforma Gustavo Adolfo Bequer
居心地のいい家
Cochrane Design Victorian Villa, Clapham
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.