Houzz Logo Print
  1. Arbetsrum
  2. Golvmaterial: Betong

2 422 foton på arbetsrum, med betonggolv

Calistoga BarnCalistoga Barn
Paul Kelley ArchitecturePaul Kelley Architecture
Bild på ett mellanstort rustikt arbetsrum, med bruna väggar, betonggolv, ett inbyggt skrivbord, ett bibliotek och grått golv
CalenderCalender
ALLEN ARCHITECTURE LLCALLEN ARCHITECTURE LLC
Brian McWeeney
Bild på ett vintage hemmabibliotek, med vita väggar, betonggolv, ett inbyggt skrivbord och grått golv
Vincent HouseVincent House
Limitless BuildingLimitless Building
Settled within a graffiti-covered laneway in the trendy heart of Mt Lawley you will find this four-bedroom, two-bathroom home. The owners; a young professional couple wanted to build a raw, dark industrial oasis that made use of every inch of the small lot. Amenities aplenty, they wanted their home to complement the urban inner-city lifestyle of the area. One of the biggest challenges for Limitless on this project was the small lot size & limited access. Loading materials on-site via a narrow laneway required careful coordination and a well thought out strategy. Paramount in bringing to life the client’s vision was the mixture of materials throughout the home. For the second story elevation, black Weathertex Cladding juxtaposed against the white Sto render creates a bold contrast. Upon entry, the room opens up into the main living and entertaining areas of the home. The kitchen crowns the family & dining spaces. The mix of dark black Woodmatt and bespoke custom cabinetry draws your attention. Granite benchtops and splashbacks soften these bold tones. Storage is abundant. Polished concrete flooring throughout the ground floor blends these zones together in line with the modern industrial aesthetic. A wine cellar under the staircase is visible from the main entertaining areas. Reclaimed red brickwork can be seen through the frameless glass pivot door for all to appreciate — attention to the smallest of details in the custom mesh wine rack and stained circular oak door handle. Nestled along the north side and taking full advantage of the northern sun, the living & dining open out onto a layered alfresco area and pool. Bordering the outdoor space is a commissioned mural by Australian illustrator Matthew Yong, injecting a refined playfulness. It’s the perfect ode to the street art culture the laneways of Mt Lawley are so famous for. Engineered timber flooring flows up the staircase and throughout the rooms of the first floor, softening the private living areas. Four bedrooms encircle a shared sitting space creating a contained and private zone for only the family to unwind. The Master bedroom looks out over the graffiti-covered laneways bringing the vibrancy of the outside in. Black stained Cedarwest Squareline cladding used to create a feature bedhead complements the black timber features throughout the rest of the home. Natural light pours into every bedroom upstairs, designed to reflect a calamity as one appreciates the hustle of inner city living outside its walls. Smart wiring links each living space back to a network hub, ensuring the home is future proof and technology ready. An intercom system with gate automation at both the street and the lane provide security and the ability to offer guests access from the comfort of their living area. Every aspect of this sophisticated home was carefully considered and executed. Its final form; a modern, inner-city industrial sanctuary with its roots firmly grounded amongst the vibrant urban culture of its surrounds.
Le bureau au fond du jardinLe bureau au fond du jardin
AGENCE MARN DÉCOAGENCE MARN DÉCO
Exempel på ett mellanstort eklektiskt hobbyrum, med gröna väggar, betonggolv, ett fristående skrivbord och grått golv
Organic Modern,  Cordillera RanchOrganic Modern, Cordillera Ranch
NR InteriorsNR Interiors
This is a unique multi-purpose space, designed to be both a TV Room and an office for him. We designed a custom modular sofa in the center of the room with movable suede back pillows that support someone facing the TV and can be adjusted to support them if they rotate to face the view across the room above the desk. It can also convert to a chaise lounge and has two pillow backs that can be placed to suite the tall man of the home and another to fit well as his petite wife comfortably when watching TV. The leather arm chair at the corner windows is a unique ergonomic swivel reclining chair and positioned for TV viewing and easily rotated to take full advantage of the private view at the windows. The original fine art in this room was created by Tess Muth, San Antonio, TX.
Southampton Traditional/TransitionalSouthampton Traditional/Transitional
Brickmoon DesignBrickmoon Design
Inredning av ett klassiskt arbetsrum, med svarta väggar, betonggolv, ett inbyggt skrivbord och grått golv
Sewing Room and Basement RemodelSewing Room and Basement Remodel
Design Perspective Interior Design, LLCDesign Perspective Interior Design, LLC
I designed and assisted the homeowners with the materials, and finish choices for this project while working at Corvallis Custom Kitchens and Baths. Our client (and my former professor at OSU) wanted to have her basement finished. CCKB had competed a basement guest suite a few years prior and now it was time to finish the remaining space. She wanted an organized area with lots of storage for her fabrics and sewing supplies, as well as a large area to set up a table for cutting fabric and laying out patterns. The basement also needed to house all of their camping and seasonal gear, as well as a workshop area for her husband. The basement needed to have flooring that was not going to be damaged during the winters when the basement can become moist from rainfall. Out clients chose to have the cement floor painted with an epoxy material that would be easy to clean and impervious to water. An update to the laundry area included replacing the window and re-routing the piping. Additional shelving was added for more storage. Finally a walk-in closet was created to house our homeowners incredible vintage clothing collection away from any moisture. LED lighting was installed in the ceiling and used for the scones. Our drywall team did an amazing job boxing in and finishing the ceiling which had numerous obstacles hanging from it and kept the ceiling to a height that was comfortable for all who come into the basement. Our client is thrilled with the final project and has been enjoying her new sewing area.
Modern Wood PlanksModern Wood Planks
Eldorado StoneEldorado Stone
Enjoy the warmth and inviting texture of Vintage Ranch, our authentic interpretation of reclaimed barn wood. This American classic is composed of hand-selected boards culled for their celebrated patina and timeless beauty. Milled to 2″, 4″ and 6″ heights with subtle depth variations, Vintage Ranch has been designed as a panelized system for a quick installation process.
LibraryLibrary
Trilogy Cabinets & DesignTrilogy Cabinets & Design
Inspiration för ett stort industriellt arbetsrum, med ett bibliotek, betonggolv, ett fristående skrivbord, beige väggar och beiget golv
Inspiring Artist StudioInspiring Artist Studio
RL Design StudioRL Design Studio
Teness Herman Photography
Idéer för att renovera ett mycket stort industriellt hemmastudio, med vita väggar, betonggolv och ett fristående skrivbord
Our WorkOur Work
ByAndrewCoslowByAndrewCoslow
Bild på ett stort funkis hemmabibliotek, med beige väggar, betonggolv, ett fristående skrivbord och grått golv
Appartement OpéraAppartement Opéra
Fellix & JanssenFellix & Janssen
Inspiration för ett funkis hemmabibliotek, med vita väggar, betonggolv och ett inbyggt skrivbord
Freeman Jardini StudioFreeman Jardini Studio
Corsini Stark ArchitectsCorsini Stark Architects
A free-standing painting and drawing studio, distinctly contemporary but complementary to the existing historic shingle-style residence. Together the sequence from house to deck to courtyard to breezeway to studio interior is a choreography of movement and space, seamlessly integrating site, topography, and horizon. Images by Steve King Architectural Photography.
Efficient StudyEfficient Study
Green Sheep CollectiveGreen Sheep Collective
Emma Cross Photographer
Bild på ett funkis hemmabibliotek, med betonggolv och ett inbyggt skrivbord
Making the most of a small spaceMaking the most of a small space
designjunctiondesignjunction
With a history that can be traced back to the 1930s, Bisley is one of the UK’s manufacturing success stories. A leading provider of storage and office solutions across commercial, home, industrial and educational environments; Bisley’s extensive range is characterised by high quality design, engineering and manufacture.
Calistoga BarnCalistoga Barn
Paul Kelley ArchitecturePaul Kelley Architecture
Inspiration för mellanstora rustika hemmabibliotek, med bruna väggar, betonggolv, ett inbyggt skrivbord och grått golv
Loft Home OfficeLoft Home Office
Visual Jill Inc.Visual Jill Inc.
Photography by Liz Rusby
Idéer för ett industriellt arbetsrum, med vita väggar, betonggolv och ett fristående skrivbord
Chipeta Craftsman, basement master bedroom remodelChipeta Craftsman, basement master bedroom remodel
R.G. Cowan Design / Fluid Design WorkshopR.G. Cowan Design / Fluid Design Workshop
CReece
Idéer för ett mellanstort amerikanskt hemmabibliotek, med vita väggar, betonggolv och ett fristående skrivbord
10th Street10th Street
Mast & Co. BuildersMast & Co. Builders
photo by Michael Haywood
Inspiration för ett litet funkis arbetsrum, med vita väggar, betonggolv och ett inbyggt skrivbord
Bayou ResidenceBayou Residence
CONTENT ArchitectureCONTENT Architecture
Photo By: Nick Johnson
Idéer för att renovera ett funkis hemmabibliotek, med betonggolv, ett inbyggt skrivbord och flerfärgade väggar

2 422 foton på arbetsrum, med betonggolv

1
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Houzz använder cookies och liknande teknik för att anpassa min upplevelse med relevant innehåll och det bästa Houzz produkter och tjänster kan erbjuda mig. Genom att klicka 'Acceptera' accepterar jag detta, så som det vidare beskrivs i Houzz Cookie Policy. Jag kan avvisa icke-essentiella cookies genom att klicka 'Administrera preferenser'.